Őszi-téli smink trend

A nagy divatházak kifutóin sorra jelentek meg az erőteljes, szemhangsúlyos sminkek és a gótikát idéző, sötét ajkak. Régi-új ismerősként köszönthetjük az avar-, és földszíneket, elsősorban a mélyebb zöldek, és a khaki kerül előtérbe, de a szakemberek szerint nem lőhetünk mellé a mályva, vagy padlizsán árnyalataival sem.

Középpontban a ragyogó bőr

Nincs olyan évszak, aminek sminktrendjei között a natúr sminkek ne kapnának szerepet. Hol ártatlan, szűzies formában, hol a laza sportos  vonalat erősítve. Idén ősszel és télen ennek a trendnek a legfontosabb eleme a tiszta, egészségtől ragyogó bőr lesz. Az ajkak esetében elegendő, ha egy halvány nude rúzst, vagy egy kis színezett szájfényt felteszünk, és a szemsminket sem kell túlgondolni: kevés szempillaspirál és a kedvenc nude palettánk világosabb színeinél nem kell több.


Cicás szemek, éles kontúrok

Ősszel is jó barátunk lesz a szemhéjtus. Az éles, kontúrosan megrajzolt vonalak a híres kifutókon is feltűntek. Volt, aki a cicás szemsminket maxolta ki, egészen futurisztikus benyomást keltve, más pedig a szemhéjakat vagy épp a szem környékét  is vonalakkal, geometrikus formákkal díszítette.


Füstös szemek - az örök trendi

Ha úgy érzed, kézügyességed nem elég hozzá, hogy tökéletes ívű tusvonalat rajzolj,  nem kell elkeseredned.  A füstös szemsmink is örök darabbá válik lassan a trendek között. Idén ősszel és télen pedig nyugodtan felturbózhatod  a drámai hatást, ha ahhoz van kedved.


Csillámos sminkek

Szerintem hozzám hasonlóan sokan még csak az utóbbi időben kezdtek el ismerkedni a highlighterrel, de jó lesz, ha gyorsan bepótoljuk a lemaradásunkat, ugyanis nemcsak az orcáinkon fogunk csillogni, hanem az EGÉSZ FEJÜNKÖN! Nappalra elég, ha például a tusvonalat dekoráljuk, buliba pedig jöhet a teljes szemhéjra is belőlük.


Piros bogyók, burgundi árnyalatok, őszi gyümölcsszínek

Az őszi-téli trend színei a sminkek terén is megjelentek. Nem újdonság, hogy az őszi-téli szezonban a sötétebb színek kapnak hangsúlyosabb szerepet. A rúzsok esetén is mindenképp így lesz. A különböző bogyós gyümölcsök színei mind-mind megjelentek a szájsminkeken, ráadásul nemcsak matt, hanem fényes változatban is.

Gót stílus, kicsit másképp

A színpaletta legvégén, a még nem fekete árnyalatoknál is érdemes körülnézni, ha igazán drámai hatást szeretnénk elérni sminkünkkel. Ott várnak ránk a sötét burgundi színek, a mély szilvalila árnyalatok, amik a végzet asszonyainak elengedhetetlen fegyverei a lehengerlő megjelenéshez. És őrült dögösek is.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése