A Farmasiról

FARMASI-Ha megismered, megszereted

A FARMASI márkanév Dr. Cevdet Tuna nevéhez fűződik, aki 1952-ben megalapította Törökország egyik első gyógyszergyárát, a Tege Medicine Factory-t és szakmai gyógyszergyártásba kezdett.

1977-től 1995-ig importálta a gyógyszertárban kézzel készített gyógyszerek alapanyagait, és 13.500 gyógyszertárhoz értékesítette. Ezzel párhuzamosan Dr. Cevdet Tuna megalapította az első analitikai laboratóriumot Törökországban. 22 év után eladta a társaság részvényeit egy külföldi befektetésű vállalkozásnak. 1998-ban létrehozta a Tan Alize Cosmetics céget és a FARMASI márkát.

Dr. Cevdet Tuna 63 éves szakmai múltjában mindig elvei szerint szeretett volna dolgozni, és úgyvélte, hogy az emberek a vállalat legértékesebb eszközei, és befektetniük kell a hibátlan személyes képzésre. Végtelen őszintesége miatt a munkások és családja csodálta őt. Dr. Cevdet Tuna a "Farmasi küldetéséről": "Fenntartjuk létünket azzal, hogy egészséges, minősített, innovatív, környezetbarát termékeket kínálunk megfelelő áron, miközben a legnagyobb előnyöket nyújtjuk ügyfeleinknek, tanácsadóinknak és alkalmazottainknak. Kutatási és Fejlesztési Központunk középpontjában az ügyfelek és a minőség irányulnak. Kutatási és fejlesztési részlegünk a legmodernebb technológiákkal rendelkezik, és kb. 20 kémiai tudóssal, akik mindegyike pontosan és aprólékosan dolgozik.Cégünk úttörő szerepet tölt be a kozmetikai iparban a török ​​exportszektorban; Gyorsan növekvő számban exportálunk 123 országba." (Dr. Cevdet Tuna idős kora miatt jelenleg már csak alkalmanként látogat a Farmasiba)


A céget Dr. C. Tuna, családjával közösen működteti és 
Törökországban a vezető gyártó cégek sorába tartozik.

A Tan Alize gyáraiban termékek széles skáláját gyártják, beleértve a FARMASI termékeket is, a dekor kozmetikától és parfümöktől kezdve, egészen az arc- és testápoló termékekig, szájápolási készítményekig, törlőkendőkig és háztartási, környezetbarát tisztítószerekig. Minden termék Dr. C.Tuna receptjei alapján készül. A termékek megfelelnek a fogyasztó egészségét védő megmagasabb szintű követelményeknek.

A Tan Alize gyár Omerli-ben, Isztambulban épült meg, dombokkal és erdőkkel van körülvéve. A Tan Alize egy teljes és integrált létesítmény, mely 5 különálló faktort tartalmaz. Gyáraiban light-tech integrált termelési berendezéseket alkalmaznak. Minden olyan folyamat, mint a gyártás, a feltöltés, a címkézés és a csomagolás, teljesen automatikus berendezéssel történik, kézzel nem érintve. Így jó minőségű, "egészséges" termékeket kínál az embereknek.

A FARMASI célja, hogy jó minőségű, megfizethető árú termékeket 
állítson elő a fogyasztók számára

A FARMASI nemcsak tartja a lépést a legújabb globális trendekkel, de saját laboratóriumainak köszönhetően a versenytársakkal szemben gyorsabban képes termékeit fejleszteni. A FARMASI a Tuna család három generációjának támogatását élvezve egyre magasabbra tör.

Saját márkás FARMASI termékeit 6 kontinensen,15 országban értékesítik MLM hálózaton keresztül, 83 ország szupermarketjeiben forgalmazzák. 365 millió fogyasztóval és több mint 50000 értékesítési hellyel rendelkezik és az eladás mennyisége, valamint az országok száma gyors tempóban növekszik.

FARMASI VIDEÓ magyar felirattal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése