Ajánló

Üdvözöllek! Horváth Éva vagyok természet gyógyász, aroma és fito terapeuta, életmód és szépség tanácsadó. Számomra nagyon fontos, hogy saját magam és családom részére csak egészségre ártalmatlan élelmiszereket és egészségre ártalmatlan kozmetikumokat biztosítsak.

Hónapokig teszteltem a FARMASI kozmetikumokat és igaz az az állítás, hogy "ha megismered megszereted" .  Életmód és szépség tanácsadóként fontosnak tartom, hogy külsőmmel is hirdessem az "egészséges életmódot" hiszen nem csak a testem, az arcom is a védjegyem, így bizonyítva, hogy 60 felé is lehet egy nő egészséges és sugárzóan fiatalos kinézetű.

Ezért döntöttem úgy, hogy a FARMASI szépség nagykövete leszek. Nem járok háztól-házig, nem árulok termékeket, de mindig van nálam FARMASI katalógus és szívesen megmutatom és ajánlom másoknak a termékeket és elmondom, melyik termék mire való és hogyan kell használni.

A FARMASI minden terméke (úgy utálom ezt a szót, inkább alkotásoknak nevezném) csak egészségre ártalmatlan, gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készült! 

Azok az emberek, akik törődnek az egészségükkel szívesen kipróbálják és általában megszeretik a FARMASI termékeit, mert minőséget kapnak, megfizethető áron. (örülök Neked is, hiszen ha itt vagy, téged is érdekel)

Ajánlom figyelmedbe a FARMASI természetes kozmetikumait, 
ismerd meg és próbáld ki a Neked való termékeket! 

Váljék egészségedre!
Hogyan lehetsz a FARMASI Vásárlói Közösség tagja? 
Katt a képre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése