Termékek

A Farmasi termékek magas minőségét a gyógynövényes, természetes (natúr) összetevők magas minősége jellemzi. Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik természetes hatóanyagok. A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi.

A kozmetikumok a hagyományos növényi hatóanyagok és a legmodernebb tudományosan bizonyított biotechnológiai növényi hatóanyagok egyedülálló kombinációi. Készítményeikben nem találhatóak bőregyensúlyt károsító összetevők, egyedülálló összetételeik természetes hatóanyagkozmetikumok.

- minden termék bőrgyógyászatilag tesztelt,
- minden termék fejlesztése a FARMASI laboratóriumaiban történik,
- az összes gyártási folyamat megfelel a GMP szabványainak,
- a termékekhez nem használnak védett és veszélyeztetett növényeket,
- a SkinTrends termékek az ECOCERT vállalat természetes ökológiai összetevőit tartalmazza.


A Farmasi makeup termékei a modern
natúrkozmetikát képviselik.

A farmasi makeup termékek nagyon jól
pigmentáltak, érzékeny bőrűek is használhatják,
mert nincs  bennük semmilyen káros anyag.

Amit felkenünk a bőrünkre, jótékony és 100%-osan beépül a bőr szerkezetébe.

Készítményeik főként gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készülnek.

Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok
etikus származásból való beszerzésére. Minden
egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.Az arc, a test és a haj ápolása során rengeteg olyan felesleges méreganyag kerülhet a bőrünkre, ami terheli szervezetünket. Fontos, hogy olyan természetes arc és testápoló szereket használjunk, melyekvegyszer mentesek. Bőrünk meghálálja majd a törődést.


A Farmasi csak egészségre ártalmatlan, gyógyszerészi tisztaságú hatóanyagok és biogazdálkodásokból származó alapanyagok felhasználásával készült arc, test és hajápolási, valamint baba ápoló kozmetikai termékeket gyárt. Emellett figyelemmel vannak a nyersanyagok etikus származásból való beszerzésére. Minden egyes receptjüket tudatosan és szeretettel alkotják.A Farmasi parfümök egyedi tervezésű üvegekben, világhírű parfümérek által megkomponált, ismert illatok, 
de van saját Farmasi illat is. A parfümös üvegek, bár némelyik nem luxus kinézetű, de a tartalmuk vetekszik a parfümériákban kapható "parfümnek nevezett" drága EDT-k minőségével.


Ezekre a termékekre is ugyan az a jellemző, mint a többi Farmasi termékre. A Farmasi csak egészségre ártalmatlan, BIO tisztító termékeket gyárt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése